top of page
  • Foto van schrijverTeam Runaround

Jeroen Meuleman zet knappe prestatie neer in Deinze!

Onder alweer een stralende zon konden de atleten dit weekend hun spikes aantrekken in het Recreatiedomein De Brielmeersen. Ook enkele Team Runaround-leden tekenden present op deze mooie cross.


Lore Van Cauteren ging van start bij de senioren vrouwen voor haar eerste lange cross van het seizoen. Ze kende in het begin van de wedstrijd moeilijkheden om het goede wedstrijdtempo te vinden, maar liep een zeer mooie laatste ronde. Dat belooft voor de volgende crossen als ze van bij de start in het goede ritme zit!


Ruben Van Praet en Jeroen Meuleman namen de lange cross voor hun rekening. Voor Jeroen eerder een éénmalig uitje als korte crosser. Op training draaien beide heren vlotjes dus de "goesting" was er wel. Ruben startte sterk, maar helaas kreeg hij tegen het einde van ronde 3 last van zijn maag. Hierdoor moest hij tevreden zijn met een 4e plaats. Kop op Ruben, we weten dat er meer in zit!

"Jeroen Meuleman loopt hier de cross van zijn leven" - Johan De Beule

Jeroen liep een dijk van een wedstrijd! Hij startte eerder voorzichtig, maar al snel voelde hij dat de benen goed zaten en schoof hij stap voor stap op. Hij eindigde op een schitterende 6e plaats, én dat op een lange cross! Zijn prestatie was ook speaker Johan De Beule opgevallen. Bij het overschrijden van de finish hoorden we de volgende woorden "Jeroen Meuleman loopt hier de beste lange cross van zijn leven". Dikke proficiat Jeroen!


Op naar volgend weekend met meer crossplezier in Roeselare en Lokeren!

bottom of page