top of page
  • Foto van schrijverTeam Runaround

Het winterseizoen gaat van start

Wanneer aanstaande zondag het startschot weerklinkt op de Gentse Blaarmeersen, gaat het atletiekseizoen 2018/19 officieel van start. Met drie Runaround-ploegen aan de start van de Cross Cup Relays heeft het thuispubliek alvast een reden om erbij te zijn. Daarnaast is het ook een uitgelezen moment om de nieuwe Runaround-atleten eens naar voren te schuiven. 


Team Runaround kan met trots drie volledige ploegen aan de start stellen.

Het vrouwenteam bestaat voor 2/3 uit de zusjes Van Cauteren. Met Lize aan de start en zus Lore als slotloopster is het aan Hannelore De Lathouwer om de tweede afstand voor haar rekening te nemen. Hannelore is tevens één van onze nieuwe teamleden die door haar studies in Gent op zoek was naar een nieuw team. Na een periode vol blessureleed kijkt zij dan ook vol enthousiasme uit om terug aan competitie te kunnen doen.


Bij de mannen staan dan logischerwijs de twee resterende ploegen aan de start. Jeroen Meuleman, Ruud Van Cauteren en Stijn D'heer zullen in deze volgorde de stok doorgeven. Het eerste team van KRCGent bestaat volledig uit Runaround-atleten. Als startloper is het aan kersverse vader Bert Misplon om zo dicht mogelijk bij de topfavorieten de stok door te geven. Arno De Feyter en Jennen Mortier zullen respectievelijk de tweede en derde afstand voor hun rekening nemen. Zij zullen proberen om zo dicht mogelijk bij het podium te eindigen. Voor Bert betekent dit ook meteen de laatste wedstrijd als volwaardig competitielid en Runaround-atleet, al kennen we Bert goed genoeg om te weten dat hij nog regelmatig zal opduiken op de crossen!


De nieuwste aanwinst in Team Runaround is Ruben Van Praet. Aangezien hij woont en werkt in Gent, was hij op zoek naar een nieuwe groep om zijn motivatie terug een boost te geven. Hij zal zondag als slotloper nog zoveel mogelijk plaatsjes proberen winnen voor zijn AVLO-team.


Hopelijk alle supporters op post! Wij kijken er alvast naar uit!bottom of page