top of page
  • Foto van schrijverTeam Runaround

Hannelore behaalt eerste podium bij de senioren!

De memorial Valentien De Smet in Oudenaarde wordt traditiegetrouw gelopen in slechte weersomstandigheden. Ook deze editie moest de regen en wind opnieuw getrotseerd worden. Voor Team Runaround stond alleen Hannelore De Lathouwer aan de start en zij heeft voor een hele mooie prestatie gezorgd. 


Hannelore De Lathouwer was na haar mooie prestatie in Lokeren benieuwd of er misschien nog wel wat meer in zat. Ze startte rustig rond plaats 7 en wist de volledige wedstrijd op te schuiven. In tegenstelling tot in Lokeren was ze haar inhaalrace sneller gestart en kwam het podium dichter en dichter bij. Bij het inzetten van haar eindsprint kon ze nog net 2 atletes voor haar inhalen om op die manier de 2e plaats binnen te halen!


"Ik heb me mijn overstap naar Team Runaround nog geen seconde beklaagd"

De goede prestatie van Hannelore is de media ook niet ontgaan en zo was een kort verslagje van haar wedstrijd te lezen in de regionale krant. Daarin wist Hannelore te vertellen dat ze haar overstap afgelopen zomer naar Team Runaround nog geen seconde beklaagd heeft. De groep is voor haar een goede motivator en dat is natuurlijk heel leuk om te horen!


Met het ganse team bouwen we dan ook verder aan het vervolg van deze winter om nog enkele mooie resultaten neer te zetten.bottom of page